0 1176
Майстри кондитерської справи Дніпропетровщини опановують нові технології Лютий 9th, 2016 Погорєлов Дмитро

На Дніпропетровщині не припиняють працювати над підвищенням фахової компетенції майстрів виробничого навчання системи ПТО. Серед популярних заходів – майстер-класи з відпрацюванням трудових прийомів. Така форма є ефективною при передачі знань і вмінь, обміну досвідом, центральною ланкою якої є демонстрація та відпрацювання інноваційних виробничих технологій від партнерів-роботодавців.

На черговому засіданні Школи впровадження нових виробничих технологій, що була створена за результатами обласного методичного фестивалю-2015, на базі Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу відбувся майстер-клас «Сучасні технології кондитерського виробництва сумішами торгової марки «Zeelandia»».

Регіональний менеджер Канадської компанії «Zeelandia» ознайомив присутніх з технологічними інноваціями компанії «Zeelandia», педагоги ПТНЗ відпрацювали навички та прийоми приготування заварного тіста на майстер-класі «Приготування заварного тіста «Крокембуш», а також приготували торт на майстер-класі «Приготування торту «Ганна» на основі профітролей».

Присутні дійшли одностайного висновку про важливість такої форми підвищення свого фахового рівня, як майстер-клас, як головний засіб передачі професійної інноватики у сфері ресторанного обслуговування.

Учасники майстер-класу отримали сертифікати.

Інформація НМЦ ПТО у Дніпропетровській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *