0 817
Майстри кондитерської справи Дніпропетровщини опановують нові технології Лютий 9th, 2016 Ірина Залеська
image002

На Дніпропетровщині не припиняють працювати над підвищенням фахової компетенції майстрів виробничого навчання системи ПТО. Серед популярних заходів – майстер-класи з відпрацюванням трудових прийомів. Така форма є ефективною при передачі знань і вмінь, обміну досвідом, центральною ланкою якої є демонстрація та відпрацювання інноваційних виробничих технологій від партнерів-роботодавців.

На черговому засіданні Школи впровадження нових виробничих технологій, що була створена за результатами обласного методичного фестивалю-2015, на базі Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу відбувся майстер-клас «Сучасні технології кондитерського виробництва сумішами торгової марки «Zeelandia»».

Регіональний менеджер Канадської компанії «Zeelandia» ознайомив присутніх з технологічними інноваціями компанії «Zeelandia», педагоги ПТНЗ відпрацювали навички та прийоми приготування заварного тіста на майстер-класі «Приготування заварного тіста «Крокембуш», а також приготували торт на майстер-класі «Приготування торту «Ганна» на основі профітролей».

Присутні дійшли одностайного висновку про важливість такої форми підвищення свого фахового рівня, як майстер-клас, як головний засіб передачі професійної інноватики у сфері ресторанного обслуговування.

Учасники майстер-класу отримали сертифікати.

Інформація НМЦ ПТО у Дніпропетровській області

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *