0 491
Студенти ЖНАЕУ відвідали зустріч стипендіатів програми «Нове зернятко» від  «Агропродсервісу» Лютий 12th, 2019 Юлія Осіння

Конкурсна комісія Стипендіальної програми «Нове зернятко» у складі провідних спеціалістів компанії «Агропродсервіс» визначила 8 переможців з понад 50 претендентів з шести аграрних закладів освіти країни.

До їх числа  потрапило одразу два представники Житомирського національного агроекологічного університету.

Зокрема, студент ЖНАЕУ Ігор Регета представляє напрям «Екологія» (керівник – Горобець Ольга Вікторівна), а студентка Ілона Присяжнюк    – напрям «Тваринництво» (керівник – Рибачук Жанна Володимирівна).

Переможці стипендіальної програми «Нове зернятко» протягом шести місяців у 2019 році  отримуватимуть щомісячну стипендію від компанії «Агропродсервіс», як мотивацію для ведення наукової та практичної діяльності на базі  цього підприємства спільно з  фахівцями компанії.

 

Крім цього, 5 лютого  у Тернополі стипендіати зустрілись з керівництвом  “Агропросервісу” та обговорили питання про майбутнє молоді, про науково-дослідні роботи.  Для всіх переможців провели екскурсію по підприємству і його виробничих потужностях.

 

Нагадаємо, що  ЖНАЕУ став учасником цієї  стипендіальної програми  восени 2018 року. Серед  закладів вищої освіти, залучених до її реалізації, також Вінницький, Білоцерківський, Львівський НАУ, Подільський державний аграрно-технічний університет, Уманський національний університет садівництва, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. Ґжицького.

“Агропродсервіс”   – одна  з найбільших агропромислових компаній в Україні, яка вибудувала максимально ефективну вертикально інтегровану бізнес-модель, в якій диверсифікуються ризики, пов’язані з сільськогосподарською діяльністю, а зосередженість роботи припадає на два   прибуткових сегмента – рослинництво і тваринництво.  Наразі компанія   активно розвиває і м’ясопереробну галузь – відновлено роботу «Тернопільського м’ясокомбінату», а для збуту продукції працює власна торгова мережа «Студія м’яса».

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *