0 420
Майбутні кухарі ДНЗ «Уманський ПАЛ» володіють елементами молекулярної кухні Березень 22nd, 2019 Юлія Осіння

Українська кухня як одяг, йде «в ногу з часом». Вже нікого не здивуєш приготуванням звичайного борщу чи вареників. Мета кухарів – не лише нагодувати, а й здивувати, захопити, вплинути як на органи чуття, так і на емоції людини, створити шоу.

Для цього вони використовують сучасні технології у приготуванні та оздобленні страв. Одна з таких – молекулярна кухня, елементи якої учні ДНЗ «Уманський професійний аграрний ліцей» вивчають під керівництвом викладача спеціальних дисциплін харчового напрямку Натальченко К. М. на практичних заняттях.

Тож днями відбулося відкрите практичне заняття з предмету «Технології» на тему «Приготування ікри з бальзамічного оцту. Спагетті з червоного соусу та піни із карі».

На практичному занятті учні удосконалили свої практичні вміння та навички виконання технологічного процесу приготування елементів декору молекулярної кухні, використовуючи їх в оздобленні страв. Також навчились підбирати інструменти та інвентар, працювати в команді.

Як зазначають учні Уманського професійного аграрного ліцею, проведення подібних занять та вивчення сучасних технологій є не тільки цікавим, але й надасть у майбутньому змогу бути затребуваними на ринку праці.

За інформацією прес-служби управління освіти Черкаської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *